re:member forbrukslån

200 000 kr o/ 5 år nom. rente 11,89 % / Eff. 12,74 %. Kostnad 67 265 kr. Totalt 267 265 kr.

Gode tips og råd om forbrukslån

Det kan jo være at du går rundt å lurer på noe når det gjelder forbrukslån. Enten om du ønsker å ta opp et nytt, eller du lurer på noe angående ditt eksisterende forbrukslån, så finner du her smarte tips og råd om forbrukslån. Du kan blant annet lese om hva et lån uten sikkerhet er, den store forbrukslån guidenhvordan søknadsprosessen fungerer eller hva effektiv rente egentlig er. Klikk deg inn på ønsket kategori under og finn svaret du lurer på.

Lån til oppussing

Nytt kjøkken, nye mobler eller nytt bad? Med et forbrukslån fra re:member kan du få hjelp til å realisere oppussingen. Nordmenn går mann av huse(t) for å pusse opp. Vi er faktisk i verdenstoppen når det kommer til oppussing, og sammenlagt bruker vi nærmere 70 milliarder kroner i året på å fikse på boligen vår – innvendig som utvendig.
Les mer om oppussing

Fordeler med forbrukslån

Det finnes mange fordeler med forbrukslånet fra re:member. Du kan blant annet låne opptil 350 000 kr med en nedbetalingstid på opptil 15 år ved refinansiering.
Les alle fordelene

Mo­tor- og bil­tips

Etter bolig, er kjøretøy den nest største investeringen for mange av oss. Som en av de største utgiftene i husholdningen, er det uten tvil dyrt å eie sin egen bil. Derfor er det viktig å ta alle forholdsregler som tenkes kan for å få så billig bilhold som mulig.
Les alle tipsene

Alt om hus og hjem

Hus og hjem er uten tvil den største investeringen de fleste av oss gjør, og derfor ønsker vi også at hjemmet skal dekke alle våre behov. Det skal være innbydende, personlig og koselig. Her har vi samlet et knippe artikler med gode råd og tips til hvordan du kan få hjemmet ditt akkurat slik du vil.
Les gode tips her

Hva slags livs­stil har du?

Er du sunn og aktiv, stresser du mye eller drømmer du om opplevelser og reise? Uansett hvilken livsstil du har eller mener du bør ha, kan du finne inspirasjon i artiklene våre om livsstil nedenfor.
Gå til artiklene

Det du tren­ger å vite om kar­rie­re

Store deler av livet består av jobb, og i løpet av et år jobber norske arbeidstakere i gjennomsnitt 1408 timer. Valget mellom å satse på karriere eller et familieliv kan være vanskelig. Hva velger du? På denne siden finner du alle våre artikler om jobb og karriere. 
Les alle karrieretips

Gode tips om forbrukslån

Med re:member forbrukslån kan du kvitte deg med uforutsette utgifter. Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til. På denne siden har vi samlet en rekke artikler med nyttig informasjon om forbrukslån. Du finner alt fra praktiske tips og råd til inspirasjonsartikler.
Les artiklene her

In­spi­ra­sjon til deg som els­ker sport

Det sies at definisjonen på lykke er øyeblikk av balanse, mestring og glede – og for mange finner de lykken i sport, enten det er fotball, fisking, surfing eller seiling. Her finner du flere artikler om sport og fritid.
Les om sport og fritid

Få mer energi med en hobby

Å ha en hobby som får deg til å slappe av samtidig som du har det gøy er avgjørende for å få energi i hverdagen, og det kommer definitivt til å bidra til å øke livskvaliteten din. 
Les om hobby

Slik arrangerer du et uforglemmelig bryllup

Det er mye som skal planlegges når man skal gifte seg. Skal det være et sommerbryllup eller vinterbryllup? Hvilken brudekjole skal bruden ha? Og hvilke utgiftsposter bør egentlig inkluderes i budsjettet?
Svarene finner du her.

Planlegger du en reise?

Nordmenn reiser som aldri før, og hvem vil vel ikke oppleve andre kulturer, kulinariske opplevelser eller utforske steder de aldri har vært før på reise? Her finner du både inspirasjon og gode tips til drømmereisen.
Les mer