Søk om refinansiering

100 000 kr o/ 5 år nom. rente 10,51 % / Eff. 11,39 %. Kostnad 29 961 kr. Totalt 129 961 kr.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Refinansierer du dyr kredittkortgjeld kan du få lavere totalkostnad og bedre oversikt. Og med kun ett lån å forholde deg til, blir det enklere for deg å få kontroll over økonomien din igjen.  

Dersom du ikke betaler hele regningen med en gang, har kredittkort som regel høye rentekostnader. Det kan føre til at selv en liten sum kan koste deg mer enn nødvendig. Dersom du har kredittkortgjeld, ett eller flere steder bør du vurdere å søke om å refinansiere denne gjelden, slik at du kan få lavere totalkostnad.

Hvorfor refinansiere kredittkortgjeld?

Når du refinansierer kredittkortgjeld, kan du få mange økonomiske fordeler. Det er en enkel måte å spare penger på, og de pengene bør du bruke til å nedbetale mer hver måned slik at du raskere blir kvitt kredittkortgjelden.

Her er fordelene du får når du refinansierer kredittkortgjeld: 

  • Du får bedre oversikt over økonomien din
  • Du kan få lavere rente
  • Du kan få færre avgifter og gebyrer
  • Du har kun én kreditor å forholde deg til
  • Du kan få lengre nedbetalingstid
  • Du kan få lavere totalkostnad
  • Det blir enklere for deg å spare til en buffer

Hvordan refinansiere kredittkortgjeld?

Det aller første du må gjøre er å finne ut hvem du har gjeld til, og hvor mye du skylder på hvert enkelt kredittkort. Så må du finne ut hva rentene er, og regne på hvor mye du betaler i eventuelle gebyrer. Når du har fått oversikt over alle tallene, kan du enkelt se om refinansiering av kredittkortgjeld er et smart alternativ for deg. 

Når du refinansierer uten sikkerhet tar du opp ett nytt lån, som skal brukes til å nedbetale den samlede gjelden din. Fordelen med refinansiering uten sikkerhet, er at du ikke behøver å ta pant i andre eiendeler. 

Prøv deg gjerne frem med lånekalkulatoren vår, så ser du hva du kan forvente deg i månedlige utgifter. 

Her kan du lese mer om refinansiering uten sikkerhet

Refinansiere kredittkortgjeld med re:member

Dersom søknaden om å refinansiere kredittkortgjeld hos re:member blir innvilget, sørger vi for å betale ned lånene du har satt opp i lånesøknaden din. 

Du får med andre ord ikke utbetalt pengene til din konto, slik at du får hele jobben med å nedbetale alle kredittkortene. Det gjør at du sparer tid og arbeid, samtidig som du kan være helt trygg på at pengene faktisk brukes til å betale ned gjelden din. 

Når du refinansierer kredittkortgjelden din hos re:member kan du låne inntil 350 000 kroner uten sikkerhet. Renten du får er basert på en individuell kredittvurdering av deg, og husk at det er uforpliktende å søke. 

Dersom du fremdeles er i tvil – ta gjerne en ekstra sjekk på lånekalkulatoren før du sender søknaden. Så får du et bilde av hva du må betale hver måned ved ulik rente. Hvilken rente du får avhenger av en individuell kredittvurdering.

Her kan du søke om refinansiering hos re:member