refinansiering-kredittkort.jpg

Søk om refinansiering

100 000 kr o/ 5 år nom. rente 10,51 % / Eff. 11,39 %. Kostnad 29 961 kr. Totalt 129 961 kr.

Derfor lønner det seg med refinansiering av kredittkort

Har du brukt kredittkort til ting du helst vil slippe å spare til, eller kanskje du måtte kjøpe en ny vaskemaskin akkurat nå? Det er flere grunner til at folk bruker kredittkort, men som du kanskje har merket kan det bli dyrt i lengden. Hvis du har kredittkortgjeld, bør du vurdere å refinansiere til ett og samme lån.

Hva er refinansiering?

Refinansiering er kort fortalt å ta opp et nytt lån for å betale ned et annet dyrt lån, kredittkortgjeld eller andre smålån. Refinansiering av kredittkortgjeld og for eksempel handlekontoløsninger, vil høyst sannsynlig gi deg en lavere rente. I tillegg unngår du dyre termingebyrer når du samler gjelden til ett refinansieringslån.

Hva koster et lån til refinansiering?

Den gjennomsnittlige renten på kredittkort i Norge ligger på 21,98 %, noen kredittkort har opp mot 25-26 %. Med et refinansieringslån fra re:member, som er et lån uten sikkerhet, vil du få en rente fra 7,9 - 19,9 %. Hvilken rente du får avhenger av en individuell kredittvurdering, hvor faktorer som alder, inntekt og hvor mye gjeld du har fra før spiller inn. Du kan låne fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet hos re:member.

Ved å bruke re:members lånekalkulator, kan du danne deg et bilde av hva et lån til refinansiering vil koste deg per måned. Den eksakte summen avgjøres imidlertid av hvilken rente du blir tilbudt etter en individuell kredittvurdering. Hvis du får et refinansieringslån hos oss, får du lavere totalkostnad enn for ditt eksisterende lån/kredittkort, slik at du kan være trygg på at tilbudet du får hos oss er bedre enn det du har i dag.

Hvem kan søke om refinansiering av kredittkort?

For å kunne søke om refinansiering av kredittkortgjeld, må du oppfylle disse minimumskriteriene:

  • Du må være fylt 18 år
  • Du må ha en fast inntekt
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Det vil også bli tatt en individuell kredittvurdering av deg når du sender inn en søknad.

Refinansiering av kredittkort med re:member

Med re:member forbrukslån kan du sikre nedbetaling av gjelden din på en trygg og sikker måte. Du har full kontroll med en oversiktlig og enkel nettbanktjeneste. Har du spørsmål om refinansiering av kredittkort, kan du ta kontakt med kundeservice.

Ta et smart økonomisk valg og søk om refinansiering av kredittkort i dag.