Vattenrutschkana2.jpg

Søk om refinansiering

100 000 kr o/ 5 år nom. rente 10,51 % / Eff. 11,39 %. Kostnad 29 961 kr. Totalt 129 961 kr.

Derfor bør du refinansiere lånene du har brukt på reise

Har du dratt på flere aktive og opplevelsesrike turer, har du kanskje brukt kredittkort og forbrukslån for å finansiere dette. Da må du vite at det er flere gode grunner til å refinansiere og samle disse til ett lån.

Stadig flere nordmenn ønsker opplevelser i ferien fremfor å bare tilbringe dagene horisontalt i solsenga. En ferietur nå betyr at vi blant annet snører på oss turskoene, melder oss på kokkekurs eller vinsmaking og søker både aktive og kulturelle minner.

Slike gode opplevelser er en lykkefølelse man faktisk kan betale for, og som resultat av jakten på eventyr har du kanskje pådratt deg gjeld av ulike størrelser. Selv om det virkelig er verdt det, kan det likevel være kjedelig å sitte igjen med flere smålån.

Refinansiere med re:member

Da er det lurt å samle lånene til ett lån, og det gjør du ved å refinansiere med re:member forbrukslån. Kredittkortgjeld og små forbrukslån har ofte mindre gode betingelser som blant annet høye renter og gebyrer. Disse unødvendige kostnadene kan du enkelt redusere hvis du velger å refinansiere.

En annen god grunn til å refinansiere og samle gjelden på ett sted, er at det gir deg en bedre oversikt over hva du skylder, hvor mye du har betalt og hvor mye som gjenstår. Når du kun har én regning å forholde deg til, er det lettere å få kontroll over økonomien.

Med pengene du sparer og den overordnede oversikten finner du kanskje ut at du kan unne deg en ny opplevelsestur?

Vinsmaking eller fallskjermhopp

Hva med en langhelg i Italia blant vingårder og vinranker med vennegjengen eller din kjære? Lei en sykkel og oppdag steder som ikke er typiske turistfeller. Eller dra til Piemonte i samme land for å dra på en litt mer spesiell trøffeljakt. På høsten arrangeres det til og med flere festivaler og arrangementer i forbindelse med trøffelen.

Er du av den mer vågale typen kan du dra til Spania på klatreturer, kajakkturer og fallskjermhopping. Empuriabrava er et av de største sentrene for fallskjermhopping i Europa og har passert 1 million hopp.

Du er langt fra den eneste som ønsker en aktiv og eventyrlig ferie. NHO Reiseliv har nemlig kartlagt at friluftsliv og kulturopplevelser scorer høyt blant nordmenns ferieønsker.

Det lønner seg å refinansiere

Uansett hvordan du ønsker å bruke de ekstra pengene, vil det ofte lønne seg å refinansiere lån. Ved å refinansiere med re:member kan du låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet.

For å kunne søke om refinansiering må du være over 18 år, ha fast inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger. I tillegg blir det gjort en individuell kredittvurdering for å se om søknaden blir innvilget. Slik bestemmes også hvilken rentesats du får.

Søk om å refinansiere i dag.