inspirasjon-til-den-sportinteresserte.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 10,58 %.

Kostnad 61 091 kr. Totalt 281 091kr.

Inspirasjon til deg som elsker sport

Det sies at definisjonen på lykke er øyeblikk av balanse, mestring og glede – og for mange finner de lykken i sport, enten det er fotball, fisking, surfing eller seiling. Nedenfor finner du utvalgte artikler om sport og fritid.

Tenk å holde vinden i hendene sine. Umulig, sier du? Men hva hvis vi sier brettseiling? Ute på vannet er det kun du og elementene, og har du først sust uanstrengt over vannet én gang, glemmer du det aldri.

Brettseiling er et seil festet til et surfebrett, der vinden er drivkraft, og du skal mestre det. Selv om det kan høres komplisert ut, er det en helt logisk prosess i virkeligheten. Våg. Kast deg ut i det og ikke vær redd for å feile. Brettseiling er ingen ny sport, og har kommet for å bli.

Brettseiling er en sport som kan utøves akkurat der man selv vil, enten det er på sjø eller ferskvann, hjemme eller i utlandet, vinter eller sommer.

Verdens sprøeste sport?

Denne sporten er definitivt ikke for feiginger! Selv om det fortsatt er på eksperimentstadiet, er utviklingen av wingboard i full gang. Og blir dette en suksess, ligger det an til å bli fremtidens feteste ekstremsport.

Surfing etter fly høres helt vannvittig ut, men i dag er både fallskjermhopping, hanggliding og paragliding nærmest dagligdags. Wingboard handler om å stå på et futuristisk utformet brett, holde seg fast i et håndtak, som er festet i en line – som er festet i et fly. Det blir neppe en sport for deg som synes at allerede eksisterende sporter er for drøye. Ta det med ro, det finnes mange alternativer for deg.

Fiskelykke

Det sies at en dårlig dag med fiske er bedre enn en god dag på jobb. Vel, det gjelder kanskje bare fiskeentusiaster som også mener at å ‘fiske er den eneste filosofi man blir mett av’. Men for interesserte er det ingen tvil om at fiske gir ro, mestring og glede.

Skal du fiske, eller få fisk? Da er det lurt å finne det beste innen fiskeutstyr. Hva du trenger, varierer selvsagt ut fra hva du er mest interessert i – om det er havfiske, laksefiske eller andre fiskemetoder. Vi har skrevet alt du trenger å vite om fiskeutstyr for entusiaster.

Les våre artikler om sport og fritid under.