kredittkort-forbrukslan5.jpg

re:member forbrukslån

200 000 kr o/ 5 år nom. rente 11,89 % / Eff. 12,74 %. Kostnad 67 265 kr. Totalt 267 265 kr.

Spennende stilarter du kan ha på kjøkkenet

Skal du pusse opp kjøkkenet, men er usikker på hvilken stilart som passer best inn i din bolig? Moderne kjøkken, retro kjøkken eller landlig kjøkken - re:member gir deg ideer til ulike stilarter du kan ha på kjøkkenet.

Moderne kjøkken

Et moderne kjøkken er ofte forbundet med enkle og minimalistiske linjer, hvitt uttrykk og blanke overflater. Hvitt lysner opp og gir et elegant uttrykk. Men ønsker du et kjøkken som skiller seg litt ut, kan du bryte med en kontrastvegg i oransje eller rødt. Les mer om spreke fargevalg til kjøkkenet her.

Skal du lage et moderne kjøkken i en gammel bygning, er det stor sjanse for at du kan skrape frem murstein som kan bli dekorative kjøkkenvegger. Det finnes også mange fine tapeter og maling som ser ut som betong på veggen, og det kan være et godt alternativ for deg som bor i et nyere hus eller leilighet.

Men et moderne kjøkken kan også ha nostalgiske innslag. Dra på loppemarkeder, i bruktbutikker eller sjekk Finn.no for å finne krydderhyller eller gamle overskap du kan freshe opp med et strøk maling. Gamle møbelskatter gir rommet personlighet og særpreg. Miks gjerne ulike teksturer og farger i ditt moderne kjøkken for å få et livlig uttrykk - for eksempel forskjellige stoltyper.

Retro kjøkken

Retro kjøkken

Retro kjøkken har blitt stadig mer populær i de norske hjem i løpet av de siste årene. Spreke fargevalg, miks av gammelt og nytt, og uvanlige pyntegjenstander er elementer vi gjerne forbinder med denne hippe innredningsstilen og retro kjøkken.

Men det er ikke bare hipsterne som har forelsket seg i denne stilen, stadig oftere ser vi at typiske retro­gjenstander klarer å snike seg inn i hjem som i utgangspunktet har helt andre stilarter. For eksempel er Smeg kjøleskapet et ypperlig eksempel på dette. 50-tallskjøleskapet har blitt en favoritt blant både frognerfruer og løkkahipstere. På den måten kan du sprite opp kjøkkenet ditt med kule retroelementer uten å gå all inn med et skikkelig retro kjøkken hvis du synes det blir for mye.

Landlig kjøkken

Landlig kjøkken

Selv om den kalde, moderne stilen har tatt mange med storm, er det fortsatt mange av oss som tviholder på den varme, hjemmekoselige interiørstilen. Og hva er vel koseligere enn et skikkelig landlig kjøkken med lyse farger, trebenker, åpent ildsted og en hyggelig spiseplass?

Et landlig kjøkken er ofte et sosialt møtested. Dersom størrelsen på kjøkkenet tillater det, kan du vurdere å ha en spiseplass midt i rommet, da får du i større grad oppfylt kjøkkenets rolle som hjemmets sosiale midtpunkt. Kvalitetsmøbler i gammel stil tilfører rommet sjel, samtidig som det er en fin kontrast til moderne hvitevarer.

I et landlig kjøkken, kan du også gjerne kombinere den landlige stilen med moderne detaljer. Er det et lyst kjøkken med mye treverk, kan du for eksempel velge en lekker komfyr i sort. Det vil skape kontraster, samtidig som det likevel passer med den nostalgiske stilen.  

Moderne kjøkken

Realiser kjøkkendrømmen

Oppussing er dyrt, og ofte er det også mye dyrere enn vi i utgangspunktet trodde. Undersøkelser viser at nordmenn ofte undervurderer hvor mye oppussingsprosjekter vil koste, og vi ender raskt på et sekssifret beløp - avhengig av størrelse.

Derfor er det en del som velger å ta opp et forbrukslån i forbindelse med oppussing. Med re:member forbrukslån kan du låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet

Søk om et forbrukslån i dag, du kan bruke vår lånekalkulator for å enkelt se hvor mye lånet koster deg. Lykke til med oppussingen - enten du vil ha et moderne, retro eller landlig kjøkken!