pusse-opp-soverum.jpg

re:member forbrukslån

200 000 kr o/ 5 år nom. rente 11,89 % / Eff. 12,74 %. Kostnad 67 265 kr. Totalt 267 265 kr.

Tips til å pusse opp soverom

Ønsker du deg et soverom der du virkelig kan drømme deg vekk? Kanskje det er på tide å pusse opp soverommet slik at du endelig kan senke skuldrene og finne roen der du trenger det som mest? Her får du våre tips til deg som skal pusse opp soverom.

Hva mennesker slapper av med, kan være så mangt. Noen liker å strikke, noen hører på musikk, mens andre henter energi ved å bruke energi. Likevel, når det handler om å finne roen før vi skal sove, finnes det noen fellesnevnere som gjelder for de fleste av oss. Kanskje du kan la deg inspirere av disse tipsene når du skal pusse opp soverommet?

Blått og grønt symboliserer ro

Om vi ser til fargepsykologien, er det farger med mye blåtoner eller grønntoner som skal gi oss mest ro. Gult på sin side, omtales som en av de verste fargene å ha på soverommet. Så for deg som ønsker å tilbringe flest mulig timer i drømmeland, kan en oppussing kanskje være på tide.

Allikevel er det ikke slik at du behøver en totalrenovering for å bedre nattesøvnen. Er rommet du sover på i dag hvitt, kan du kanskje velge å male én av veggene i en grønn eller blå sjattering – det kan være tilstrekkelig for å finne roen raskere. Eller kanskje et nytt blått sengetøy, eller noen sjøgrønne gardiner kan gjøre susen? Det er kun kreativiteten som setter grenser for hva du kan gjøre på soverommet.

Få mer inspirasjon til drømmesoverommet her.

Temperatur har mye å si på soverommet

For oss som bor i kalde nord, er det sjelden for høy temperatur som er den største utfordringen. Likevel er det kanskje de færreste av oss som har det så kjølig som 14 grader, som er den anbefalte “sovetemperaturen”. Å ha det over 20 grader på soverommet kan gjøre det vanskelig å finne roen, og vil ha stor innvirkning på søvnkvaliteten. Derfor bør du enten sove med vinduet åpent, eller i hvert fall lufte godt ut før du legger deg.

Det kan dessuten være lurt å fjerne unødvendige gjenstander som samler støv for å få et best mulig soveklima. Sliter du i tillegg med allergier som støvallergi eller pollenallergi, kan en luftrenser være en god investering for å skape det ideelle soverommet.

Ny seng - nye muligheter

Om du er på jakt etter vakre drømmer og indre ro, er det ikke sikkert at oppussing og ommøblering kan hjelpe deg, men en god seng kan i hvert fall gi deg økt velvære og dypere søvn, samt et penere rom. Sengen er det viktigste møbelet på et soverom, og er verdt å investere noen penger i.

Å finne riktig seng er et studie i seg selv, men noen holdepunkter finnes det. De som sover mest på siden trenger gjerne en fastere madrass, mens for de som sover mest på ryggen vil en mykere madrass være et mer riktig alternativ. Når du har bestemt deg for hvilken type madrass som passer deg, gjelder det å bestemme seg for om du kun ønsker en stilren og enkel rammemadrass, eller om en seng med utsmykket hodegavl passer rommet best. Her kan det være lurt å ta soverommets størrelse i betraktning. En god regel er at jo mindre rommet er, desto mindre utsmykning bør du velge på seng og annet inventar.

Fordeler med re:member

Ønsker du deg et soverom som innbyr til søte drømmer og dyp søvn, men mangler penger til å gjøre de nødvendige oppgraderingene? Ikke la lommeboka sette grenser, men fantasien. Forbrukslånet fra re:member kan passe for deg som har bestemt deg for å pusse opp soverommet.

re:member forbrukslån er et lån uten sikkerhet som betyr at du ikke må stille med sikkerhet i for eksempel boligen din. Du kan låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Hvilken rente du får er avhengig av en individuell kredittvurdering, og lånet – ja, det kan du bruke på akkurat hva du vil.

Søk om re:member forbrukslån her.

Lykke til med oppussingen av soverommet!