Vattenrutschkana2.jpg

re:member forbrukslån

200 000 kr o/ 5 år nom. rente 11,89 % / Eff. 12,74 %. Kostnad 67 265 kr. Totalt 267 265 kr.

Puss opp hytta og benytt deg mer av den

Er du blant én av fire nordmenn som har hytte, men som ikke benytter deg av den? Å pusse opp den gamle hytta kan hjelpe deg med å gjøre den hyggeligere å bruke, for både deg og familien.

Se for deg late dager i solveggen, skiturer i marka, innekos foran peisen eller bærplukking i skogen. En hytte kan brukes til så mangt, og beliggenheten avgjør om den hovedsakelig brukes om sommeren, vinteren eller hele året.

Visste du at det er så mange nordmenn som disponerer eller eier en feriebolig eller hytte at vi står for den høyeste hytteandelen i hele Norden? Tall fra Nordea viser at det er omkring 400 000 hytter i Norge, men at nordmenn bruker de svært lite. Hvorfor er det slik?

Forbrukslån til hytta

Mange hytter står kanskje tomme store deler av året fordi de er gamle og slitte. De har ubehandlet furu så langt øyet kan se, liten plass og utedo rundt hjørnet. Flere hadde kanskje tilbragt mer tid på hytta om den inkluderte moderne fasiliteter som innlagt strøm og vann.

Med et forbrukslån fra re:member kan du realisere både små og store planer om å pusse opp en liten eller gammel hytte. Å pusse opp vil ikke bare øke verdien, men vil også være en investering i kos og hygge for deg og dine.

Velger du å oppgradere hytta og gjøre den mer moderne, vil det kanskje friste mer å faktisk bruke den. For hva er vitsen med en hytte om du aldri benytter deg av den?

Fleksibelt lån

Uansett om den gamle hytta trenger en lett oppgradering, om du vil bygge nytt tilbygg eller renovere den helt fra bunnen av, kan et forbrukslån fra re:member hjelpe deg på vei. Du kan låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet.

Forbrukslånet fra re:member er fleksibelt og kan tilpasses deg og din økonomi. Renten fastsettes på bakgrunn av en individuell kredittsjekk. Sjekk hvor mye lånet koster deg med vår lånekalkulator.

Realiser hyttedrømmen

Bor du et stykke unna hytta, har du kanskje ikke tid til å ordne alt selv. For at ting skal bli gjort riktig er det lurt å leie inn profesjonelle til å jobbe i ukedagene. Gjør du i tillegg en innsats selv i helgene, får du det akkurat som du vil.

Uansett om den har gått i arv i flere generasjoner eller om den er klinkende ny, er hytta et sted du kan reise for å unnslippe livets hektiske hverdag.

Søk om forbrukslån fra re:member her.