kredittkort-forbrukslan20.jpg

re:member forbrukslån

200 000 kr o/ 5 år nom. rente 11,89 % / Eff. 12,74 %. Kostnad 67 265 kr. Totalt 267 265 kr.

Fargevalg på kjøkkenet

Det har blitt vanligere å eksperimentere med spreke fargevalg når det kommer til hjemmeinnredning, og kjøkkenet er intet unntak. Nå vil vi ha både grått kjøkken og hvitt kjøkken, noen av oss velger til og med rødt kjøkken! Vil du ha forandringer uten å sprenge budsjettet, kan du enkelt få det ved hjelp av kun en kost og maling.

Et par strøk med maling kan gi kjøkkenet nytt liv. Det er enkelt å utføre arbeidet selv og i tillegg er det forholdsvis billig. Derfor er det ikke rart at innvendig maling av hus er på toppen av listen over aktiviteter vi gjør i forbindelse med oppussing. Men før du setter i gang med å male, bør du tenke over følgende ting:

  • Vask alle overflater grundig

  • For å bli kvitt riper og hakk, er det lurt å sparkle før du grunner

  • Valg av maling er viktig, velg en som er slitesterk og tåler vask

  • Velg samme produsent av grunning og maling slik at produktene fungerer sammen

Hvitt kjøkken

Hvitt kjøkken er en favoritt hos mange, rett og slett fordi det er tidløst. Enten du går for en moderne, eller mer landlig stil, gir hvitt kjøkken en følelse av at rommet er lyst og rent. Men dessverre er ikke dette det mest originale kjøkkenet. Derfor kan du se på et hvitt kjøkken som et blankt ark som tillater deg å enkelt forandre uttrykket etter årstider. Legg gjerne litt ekstra i detaljer som håndtak og interiør.

Det er fullt mulig å kombinere andre farger du liker, men ønsker du å rendyrke et hvitt kjøkken, kan du kombinere kjøkkeninnredningen med benkeplate, hvitevarer og lamper i samme farge for å skape en spesiell effekt.  

 

Grått kjøkken

Et grått kjøkken kan være perfekt for en skandinavisk og tidløs stil. Den kjennetegnes av smarte, integrerte løsninger der det er mye oppbevaringsplass som gir et rent og ryddig uttrykk. Kombiner gjerne matte og blanke gråtoner når du skal pusse opp et grått kjøkken for å sette prikken over i’en.

Det finnes både varme og kalde gråfarger, og hvilken du bør velge kommer an på hva fargen skal stå sammen med. Spør gjerne en forhandler om råd til hva som passer best til et grått kjøkken. Husk også at fargeprøvene i butikkene er laget på blankt papir som kan gi feil inntrykk hvis det du skal male er matt - kjøp derfor et prøvebokser og vurder hvilke gråfarge du liker best.  

Grått kjøkken

Svart kjøkken

Mange har vært redde for å bruke svart, men det er ikke lenger bare hvitt kjøkken som gir et klassisk utgangspunkt for variasjoner. Et svart kjøkken kan nemlig gjøre det samme. Velg gjerne en røffere beiset tresort i sort, og myk opp stilen ved å kombinere detaljer som mye gulvtepper og elementer i ubehandlet tre.

Svart er en sterk innredningstrend, og variasjon teksturer og materialer gir liv til kjøkkenet og setter et personlig preg. Når det gjelder hvitevarer til et svart kjøkken, bør du gå for rustfritt stål for å gi rommet en moderne helhetsfølelse.

Rødt kjøkken

Ønsker du derimot ikke å gå for den minimalistiske stilen med hvitt, grått eller svart kjøkken, kan du sette ditt personlig preg på kjøkkenet ved å gå for et rødt kjøkken. For mange blir det for vågalt med rødt kjøkken, og gjelder det deg også kan du heller leke med røde farger på tapeter, maling og detaljer.

Husk å bruke god tid når du planlegger, slik at du får drømmekjøkkenet akkurat slik du ønsker.

Rødt kjøkken

Realiser oppussingsprosjektet

Når du har funnet ut hvilken farge du ønsker er det bare å sette i gang. Skulle du likevel behøve å spe på budsjettet kan du med et forbrukslån fra oss låne fra 10 000 - 350 000 kr med en nedbetalingstid opptil 5 år. Hvilken rente du får på lånet avhenger av en individuell kredittvurdering.

Bruk lånekalkulatoren for å se hvor mye et lån kan koste deg, eller søk om et forbrukslån her. Lykke til med oppussingen!