kredittkort-forbrukslan20.jpg

re:member forbrukslån

200 000 kr o/ 5 år nom. rente 11,89 % / Eff. 12,74 %. Kostnad 67 265 kr. Totalt 267 265 kr.

Slik får du et billig kjøkken

Etter badet, er kjøkkenet det rommet i huset som er dyrest å pusse opp, og ofte blir det enda dyrere enn det vi forutser. re:member gir deg smarte tips til hvordan du kan pusse opp et kjøkken uten å blakke deg helt.

Mange drømmer om å få et helt nytt toppmoderne kjøkken, men et toppmoderne kjøkken er ikke alltid et billig kjøkken, prisen kan fort komme opp i 150 000 kroner avhengig av størrelsen. Dersom budsjettet ikke strekker til, kan du med enkle grep fornye kjøkkenet uten at det blir en for dyr oppussingsaffære. Det gjelder å være kreativ.

Sett opp budsjett før du starter

Før du går i gang med oppussing av kjøkkenet, er det viktig å sette opp et budsjett. Selv om de fleste av oss ofte overskrider beløpet vi forventer å bruke, er det veldig smart å ha et beløp å forholde seg til. Dette er våre beste budsjett-tips:

  • Tenk over hva du ser for deg og hva behovet ditt egentlig er

  • Hvor mye av den eksisterende kjøkkeninnredningen du vil beholde?

  • Hvor mye vil, og kan, du bruke på et nytt kjøkken?

  • Ha en form for buffer i tilfelle noen poster i budsjettet sprekker

Oppussing kjøkken

Gjør forarbeidet selv

Det er mer sannsynlig at du får et billig kjøkken hvis du gjør alt forarbeidet selv før kyndige håndverkere setter i gang. Anser du deg selv om handy kan du klare å rive det gamle kjøkkenet, sparkle, tapetsere eller male, og legge parkett.

Når det kommer til montering av elementer som stikkontakter og spotter i kjøkkeninnredningen, bør du kontakte en elektriker. I tillegg trenger du en rørlegger som kan montere blandebatteri og flytte avløp eller vask. Dette er også den tryggeste måten å få arbeidet gjort etter forskriftene. I tillegg står de ansvarlig dersom noe skulle skje med arbeidet i etterkant.

Billig kjøkken

Maling gir nytt liv til kjøkkenet

Innvendig maling av hus er helt på toppen av listen over aktiviteter vi gjør i forbindelse med oppussing. Og ikke uten grunn - å male kjøkken er enkelt å gjøre selv, det er forholdsvis billig og det gir store forandringer i rommet.

Husk på følgende ting før du skal male kjøkken:

  • Vask grundig med egnede vaskemidler

  • Sparkle hakk og merker før du skal grunne

  • Velg en maling som er slitesterk og tåler vask

  • Grunning og maling bør komme fra samme produsent for å være sikker på at produktene fungerer godt sammen

  • Bruk riktig verktøy - en god rull, pensel og etterstryker

Men når du skal male kjøkken, trenger du ikke nødvendigvis å male hele rommet for å gi det nytt liv. Ved å male detaljene, som for eksempel bordbeina eller knotter, i en sprek farge gir det ny energi til rommet.

Male kjøkken

Realiser oppussingen av kjøkkenet

Oppussing er dyrt, og ofte er det også mye dyrere enn vi trodde i utgangspunktet. Undersøkelser viser at nordmenn ofte undervurderer hvor mye oppussingsprosjekter vil koste, og vi ender raskt på et sekssifret beløp - avhengig av størrelse.

Derfor er det mange som velger å ta opp et forbrukslån i forbindelse med oppussing. Med re:member forbrukslån kan du låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet

Bruk lånekalkulatoren for å se hvor mye du kan låne, og søk om et forbrukslån i dag. Lykke til med oppussingen!