kredittkort-forbrukslan19.jpg

re:member forbrukslån

200 000 kr o/ 5 år nom. rente 11,89 % / Eff. 12,74 %. Kostnad 67 265 kr. Totalt 267 265 kr.

Barnerom på barnas premisser

Du husker kanskje hvor gøy det var å bygge telt eller hytter ved hjelp av pledd og stoler hjemme da du var liten. Magien i å ha et eget lite hi inne i selve huset – det var nesten for godt til å være sant! Og leken har på ingen måte blitt mindre populær. Tvert i mot har vi nå fått materialer og metoder som var mindre brukt tidligere, så mulighetene for å lage noe selv er større. Og hva er vel morsommere enn å se barnas tindrende øyne når de finner noe nytt å leke med, noe som kan ta dem til en annen verden der de selv bestemmer?

Et barnerom som åpner en ny verden

Når barn får egne univers å leke i, styrkes evnen til innlevelse, forhandling og kreativitet. Det er sunt! Derfor er det ikke noe som er mer stimulerende enn et barnerom som inviterer til utforsking. Det kan være nyttig for oss voksne å huske at vi ser verden fra et praktisk ståsted. Et slett gulv kan være lett å gjøre rent, men er kanskje ikke spesielt spennende for barna. Et klesskap kan være romslig og nyttig for de voksne, mens barnet kanskje helst ville hatt litt mer gulvplass å boltre seg på.

Hvis vi våger å tenke litt mer som barn, vil vi raskt se de kreative, morsomme mulighetene som finnes i et barnerom! En dør som kan fjernes, byttes eller få selskap av en annen? Eller muligheten for å bygge en spennende alkove i stedet for den trauste sengen på gulvet? Slå deg løs og la tankene leke når du skal innredet barnerommet! Hvorfor ikke se igjennom et inspirasjonsmagasin sammen med barna, så kan dere i fellesskap få nye idéer?

Kjapt, morsomt og tilgjengelig

Det første du bør gjøre er å kartlegge mulighetene i barnerommet. Kan det bygges en køyeseng inne ved veggen, der det er plass til å ha for eksempel en stol, pult og putekrok under sengen? Ikke vær redd for å planlegge et realt prosjekt. Det er ofte mindre omfattede enn du tror. Hemmeligheten er å komme i gang. Tenk på hvor populært det vil være om det plutselig en dag befinner seg et rundt vindu på barnerommet. Et koøye mot verden har med et trylleslag forvandlet barnerommet til et spennende skip. Ulike plan i rommet er også alltid en sikker vinner. Det krever ikke mye arbeid å sette opp en balkong på veggen, som for eksempel kan romme sengen. En liten trapp opp, og vips, så er hverdagen mer fargerik. Med detaljer som spreke farger, sjablonger til maling av figurer, lamper, puter og forheng kan du selv være den som tryller frem et fantastisk barnerom.  

Alt du trenger, til rett tid

Utnytt det store utvalget av materialer og tekstiler som finnes der ute. Hvorfor ikke ta barna med på byggevarehuset. En fenomenal måte å være sammen om et prosjekt på, samtidig som det er både lærerikt og spennende. Når barna får være med på hele prosessen, tar de mer eierskap i prosjektet.

Skulle du ha behov for penger til oppussing eller hva det måtte være, så kan det være greit å vite at du med re:member forbrukslån kan låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Sjekk selv med vår lånekalkulator hvor mye du lånet vil koste deg, eller søk om et forbrukslån her.

Lykk til med forvandlingen av ditt barnerom!