forbrukslan-prisliste.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 10,58 %.

Kostnad 61 091 kr. Totalt 281 091kr.

Hva slags livsstil har du?

Er du sunn og aktiv, stresser du mye eller drømmer du om opplevelser og reise? Uansett hvilken livsstil du har eller mener du bør ha, kan du finne inspirasjon i artiklene våre om livsstil nedenfor.

Livsstil blir ofte knyttet til helse og livskvalitet, og innunder dette finner vi både kosthold og fysisk aktivitet. Men er du klar over at vi tilbringer omtrent en tredjedel av livet vårt i senga? Så du kan trygt si at riktig seng kan forandre livet ditt.

Riktig og god hvile er avgjørende for hvordan vi fungerer i hverdagen. Det kan forme hele livet vårt, og ikke minst helsen vår. For at du skal hvile ut og lade energi er det viktig med en god seng. En seng som sørger for at du ligger godt, at hele kroppen hviler uten spenninger og unødvendig press gjennom natten. Dra derfor på jakt etter en god madrass og overmadrass. Det vil gi deg god livskvalitet, og en god livsstil.  

Kjæledyr gir livsglede

En stressende livsstil kan ofte være grunnen til at man lar være å skaffe seg kjæledyr. Men er du klar over at kjæledyr er en fantastisk måte å forbedre både humør og helse på? Forskning viser nemlig at de som har kjæledyr er mindre utsatt for depresjon og stress.

Det er klart at det er tidkrevende å for eksempel ha en hund, men selv om du har et ansvar og må gå tur med den, vil du alltid ha tilgjengelig en god venn med et ledig øre og som aldri dømmer deg. En firebent venn vil tilføre både selskap, kos og glede til hele familien og hjemmet i mange år fremover.

Drømmer og opplevelser

For andre handler livet om gode opplevelser, noe man gjerne finner i å reise. Er du en av dem som har en såkalt «bucket list» der du har skrevet ned ting du ønsker å gjøre før du dør? I så fall, hva venter du på? Det er ikke umulig å gjennomføre bucketlisten.

Hva med å klatre Kilimanjaro, dra på hvalsafari, flyte i Dødehavet, ri på kameler i ørkenen, dyppe føttene i alle verdens hav eller dykke i grotter? Ja, mulighetene er ubegrenset og kun fantasien din setter en stopper for det.

Det er klart at økonomien også kan bremse drømmene, men et alternativ kan være forbrukslån fra re:member. Du kan låne opptil 350 000 kroner og lånet kan du bruke til nøyaktig hva du vil.  

Se alle våre artikler om livsstil under.