Familie på stranden. Få rabatt på din reise med re:member reward.

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 10,58 %.

Kostnad 61 091 kr. Totalt 281 091kr.

Få mer energi med en morsom hobby

Å ha en hobby som får deg til å slappe av samtidig som du har det gøy er avgjørende for å få energi i hverdagen, og det kommer definitivt til å bidra til å øke livskvaliteten din. På denne siden har vi samlet noen artikler om hobbyer.

De fleste har en eller annen hobby. Det kan være alt fra strikking eller dansing til fisking eller ridning. Noen hobbyer er rimelige, men de færreste er helt gratis og noen av dem kan til og med være ganske kostbare – enten det er i oppstartfasen eller kontinuerlig og regelmessig. For eksempel kan seiling, hest og bil krever større investeringer over lengre perioder.

De fleste er likevel enige om at utgiftene til hobbyen er verdt hver eneste krone. For det er en fin måte å koble av fra en stressende og masete hverdag. Å gjøre noe du virkelig er interessert i kan gi mye glede, underholdning og avkobling. Er det finansielle midler som setter stopper for hobbyen din, kan et forbrukslån uten sikkerhet hjelpe deg på vei.

En bedre fritid med en morsom hobby 

Men det er ikke slik at alle hobbyer er like kostbare som seiling og hestesport. Selv om du kommer til å måtte trenge både utstyr, verktøy og materialer for å drive aktivt med hobbyen, er dansing, foto, hekling, maling og tegning, fiske eller det å spille et instrument fine hobbyer som kan gi mye glede.

En annen måte å gjøre fritiden morsommere på, er å gå på kurs. Det kan jo være det er nettopp dette som skal til for å få deg til å ta skrittet fullt ut, og melde deg på et kurs i noe du alltid har ønsket å lære deg - som for eksempel å danse tango eller lære deg et nytt språk? Hvor mye et kurs koster varierer, avhengig av hvilket type kurs det er og hvor lenge det varer. 

Har du et re:member kredittkort så har du tilgangen til fordelsprogrammet re:member reward. Der kan du få gode rabatter i nettbutikker som har et utvalg av morsomme produkter innen hobby.

Finn en hobby som passer deg

Er du en av dem som ikke har funnet en hobby du trives med, og som ikke vet hva du skal gjøre når du har litt tid til overs? Kanskje du kan få litt inspirasjon i artiklene nedenfor til å finne en hobby som passer deg og din livsstil?

Skulle du trenge ekstra penger til hobbyen din, kan re:member forbrukslån være et alternativ. Du kan låne fra 10 000 til 0 000 kroner. Hvilken rente du får er avhengig av en individuell kredittvurdering.