Kvinne i naturen. Kredittkort gir deg en buffer i hverdagen.

re:member forbrukslån

200 000 kr o/ 5 år nom. rente 11,89 % / Eff. 12,74 %. Kostnad 67 265 kr. Totalt 267 265 kr.

Forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån kan være løsningen hvis du befinner deg i en situasjon hvor du rett og slett trenger litt ekstra penger, enten fordi oppvaskmaskinen har sluttet å virke eller om du må reparere bilen.

Ettersom et forbrukslån som oftest er beregnet på nettopp forbruk, er det nærmest umulig for lånegiver å ta sikkerhet i noe håndfast som pengene brukes på. Ofte er både hus, hytte og bil allerede belånt, derfor kan et forbrukslån uten sikkerhet være den beste løsningen i slike situasjoner.

Hos re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Du trenger ikke å stille noen form for sikkerhet for lånebeløpet. Renten avhenger av en individuell kredittvurdering, hvor høyt lånebeløpet er og hvor lang nedbetalingstid du ønsker på lånet, men vil ligge på et sted mellom 7,95 % og 19,95 %. Grunnen til at et forbrukslån vil ha en høyere rente enn for eksempel et boliglån eller et billån, er at vi ikke har noen sikkerhet for beløpet vi låner ut. 

Hva må til for å få innvilget et forbrukslån?

For å få innvilget et forbrukslån uten sikkerhet fra re:member må du først og fremst være over 18 år, ha fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Det vil bli gjort en individuell kredittvurdering av deg, og basert på en helheltsvurdering så kan man avgjøre om vi kan innvilge søknaden.

I søknaden må du opplyse om hvor mye du ønsker å låne, og hva du har tenkt å bruke pengene til. Du kan enkelt finne ut hvor mye du må ut med hver måned ved å teste vår lånekalkulator. Vi anbefaler deg at du går grundig gjennom økonomien din før du søker for å være sikker på at du har råd til å betale de månedlige avdragene på forbrukslånet. Vi ønsker å være en ansvarlig långiver og det er derfor viktig for oss at du ikke låner over evne og at du ikke har noen problemer med å følge nedbetalingsplanen lånetiden ut.

Forbrukslån uten sikkerhet

Begrensninger og muligheter

Et eventuelt tilbud du får hos oss er uforpliktende og du kan fint takke nei til det. Sjekk hvor mye lånet vil koste deg ved hjelp av lånekalkulatoren vår eller søk om forbrukslån her.