Kvinne spiller gitar. Realiser drømmeprojektene med forbrukslån.

re:member forbrukslån

200 000 kr o/ 5 år nom. rente 11,89 % / Eff. 12,74 %. Kostnad 67 265 kr. Totalt 267 265 kr.

Landlig bryllup i romantiske omgivelser

Når det gjelder en av livets største begivenheter, som bryllup, vil man selvfølgelig at alt skal være helt perfekt. Selv om det er du og din kjære som har hovedrollene i bryllupet, betyr omgivelsene mye. Vi er ganske tradisjonelle i Norge. Ventelistene i de mest attraktive kirkene er lange, og festlokalene vi velger er gjerne de samme som andre har brukt. Bildene tas i grønne parker, og brudeparet hentes og kjøres med blanke biler gjennom bygatene. Men hvorfor ikke tenke litt alternativt på bryllupet selv om dere bor i, eller nærheten av, byen?

Romantikk, slik det er ment å være

Joda, vi tenker naturligvis på et landlig bryllup! Det kan kanskje virke som en fjern tanke hvis man er vokst opp i byen, men på den annen side kan det nettopp være, ved å være villig til å tenke nytt, at man virkelig finner gull. For det er neppe noe som er mer romantisk enn nettopp landlige omgivelser, enten det er ved fjord eller fjell, eller midt i mellom. Tenk bare på hestevogner pyntet med bjørkekvister, nytjærede stabbur, romantiske brygger ved stille vann eller løvetann og markblomster som nikker stille i sommervinden! Og midt i dette: Et pyntet, lykkelig brudepar.

Bryllup i unike omgivelser

Kanskje har bruden eller brudgommen familierøtter et sted som egner seg til bryllup? Enten fra egen oppvekst, slektninger eller flere generasjoner tilbake i tid. Eller hvorfor ikke legge den store festen til hytta eller stølen dersom en av familiene deres har dette? Og har dere ikke det er det ingen grunn til å la tanken ligge. Det finnes en rekke tilbydere landet rundt som arrangerer magiske gårdsbryllup, fjellbryllup eller skjærgårdsbryllup, så her er det bare deres egne begrensninger som setter grenser for hva dere kan gjøre.

Den perfekte romantiske rammen rundt bryllupet skal være utgangspunktet for hele seremonien, så ta den tiden dere trenger, og vær sikre på at dere deler ønsker og betingelser for bryllupet.  

Bryllup handler om detaljer

Når man snakker om landlig bryllup handler det ofte om mer enn bare natur og spektakulære omgivelser. Det er like viktig med en smakfull meny og flotte antrekk, detaljer som setter bryllupet i det lyset den fortjener, Hva med å gifte seg i bunad? Og å servere gjestene spekemat, flatbrød og andre lokale spesialiteter i stedet for de mer tradisjonelle selskapsmenyene?

Kanskje kan dere til og med arrangere gjesteovernatting på låven, og finne en lokal kusk som kan ta dere til og fra kirken i hest og vogn? Eller den tidløse magien i skjærgården, med bål i fjæra og ankomst med båt? Her er det bare å la bildene og ideene strømme fritt! Dette skal være selve dagen, fortellingen om dere som brudepar, og det beste utgangspunkt for både bilder, minner og historier om et perfekt bryllup.

Finansiering av bryllupet

Det varierer fra par til par hvor lenge man sparer penger fram mot et bryllup. Ofte kan det oppstå ting som gjør at man ikke har klart å spare nok. Uansett hva grunnen måtte være, kan det være godt å vite at det finnes alternativer. Du kan spe på budsjettet med et forbrukslån fra re:member, hvor du kan låne fra 10 000 - 350 000 kr. 

Bruk gjerne vår lånekalkulator for å se hva lånet koster totalt. Der vil du få se kostnader ved ulike renter, hvilke rente du får, får du vite når du har sendt inn en uforpliktende søknad. Du kan søke om et forbrukslån her.

Da gjenstår det bare å ønske dere et flott bryllup og en hyggelig planleggingstid!